Home Uncategorized Zeg Ja Tegen Lange Rokken!

Zeg Ja Tegen Lange Rokken!

by tessa

In de loop van de tijd zijn minirokken vervangen door modetrends door langere, slankere rokken. Deze rokstijl is geïnspireerd op verschillende hippie-invloeden die in de jaren zestig en zeventig zijn ontstaan. Of het nu is versierd met prints, felgekleurd of neutraal, een lange rok is een ideale mode-optie voor vrouwen in alle stijlen, vormen en maten.Het volgende zal je door de allerbeste manieren leiden voor het dragen en accessoriseren van het kledingstuk en het dragen van een lange rok.

Verberg je buik

Met een lange maxi-rok kun je gemakkelijk een afgeronde buik vermommen terwijl je trendy en meer blijft. Plaats de rok gewoon onder de borst of draag ze op het kleinste deel van je buik. Voeg een button down shirt toe dat aan de onderkant is vastgebonden en presenteer een prachtig gecamoufleerde versie van jezelf.

Hoe te koppelen

Draag een korte tuniek of een langer shirt over de rok voor een geweldige combinatie. Zorg ervoor dat het shirt niet te lang is zodat je er stomp uitziet, maar bijna op de heup valt. Stop het shirt niet in, laat het los hangen en open over een crop-top, tank of hemd. Voor een meer modieuze look, voeg een sequentietank of een versierd met kralen en een strappy hiel en statement ketting toe.

Best Street Style Details Of Paris Fashion Week AW20
Here Are the Best Street Style Looks From New York Fashion Week SS20
_ (1)
Bras & Corsets Spring 2020 Fashion Trend | The Impression

Vind de juiste lengte

Het kan een beetje een uitdaging zijn om de juiste lengte van de rok te vinden, omdat we allemaal verschillende hoogtes en vormen hebben. Onthoud eenvoudig dat de lengte van de rok in directe overeenstemming moet zijn met uw persoonlijke lengte; en experimenteren en zomen kan een vereiste worden. Voor langere vrouwen met een slanke bouw is dit type rok ideaal voor hen. Vrouwen met dit lichaamstype kunnen eenvoudig een shirt met bloemmotief en meer toevoegen voor een leuke en flirterige bohemian look.

Meer inspiratie nodig? Maak je geen zorgen, hier zijn stijlvolle manieren om je lange rok te dragen. Genieten!

You may also like

Leave a Comment