Home Hairstyles 6 verschillende manieren om een sjaal in je haar te dragen

6 verschillende manieren om een sjaal in je haar te dragen

by tessa

Er is niets waar ik meer van hou dan een geweldig haartoebehoren. Meestal kies ik voor strikken, hoofdbanden of hoed. Maar de sjaal, de sjaal maakt een grote comeback en ik ben helemaal geobsedeerd. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kapsels en uiterlijk bij te werken (alleen zoveel als ik voel dat ik met kort haar kan doen!), Dus ik neem de inspiratie overal mee naartoe. Het is grappig hoe zoiets eenvoudigs als een sjaal je uiterlijk volledig kan transformeren. Maar wist je dat er zoveel verschillende manieren waren om een sjaal in je haar te dragen? Dat heb ik zeker niet gedaan, tot nu toe!

Een van mijn favoriete dingen aan de trend van het sjaalhaar is dat er zoveel opties en kleuren en stijlen zijn om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een klassieke vierkante sjaal zoals een bandana, of een rechthoekige zijden lange sjaal. Of ach, zelfs “cheat” en koop er een die al voor jou is vastgemaakt, zodat je hem alleen maar op je hoofd hoeft te doen. En ongeacht uw kleur- of printvoorkeur, er is een sjaal voor u. Echt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nu zijn er een miljoen verschillende manieren om een sjaal in je haar te dragen. Eén snelle zoekopdracht op Pinterest en je zult overweldigd raken door inspiratie. En laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een vuile haardag gehad en een sjaal gebruikt om het vet te verbergen, ha! Maar hey, dat is goed toch? Een meisje houdt van opties! Vandaag deel ik 6 verschillende manieren om een sjaal in je haar te dragen die ik momenteel aan het uitproberen ben dit komende lente seizoen.

Bun Swirl

Je kunt je haar in een klassieke rommelige bovenste knoop of knot gooien en gewoon de sjaal een paar keer om de basis wikkelen om deze moeiteloos chique look te creëren. Ik vind deze look het gemakkelijkst als je een klassieke katoenen bandana gebruikt.

Ponytail Tie

Je kunt je haar in een klassieke rommelige bovenste knoop of knot gooien en gewoon de sjaal een paar keer om de basis wikkelen om deze moeiteloos chique look te creëren. Ik vind deze look het gemakkelijkst als je een klassieke katoenen bandana gebruikt.

Turban-style Headband

Dit is zo’n geweldige stijl om te doen als je haar misschien een beetje vies / vetter is dan normaal. Droge shampoo kan je alleen tot nu toe brengen, ha! Neem je sjaal en knoop deze aan de bovenkant van je hoofd en stop dan de uiteinden eronder.

Classic Headband

Zo’n vrouwelijke look met minimale inspanning. Neem een dunne zijden sjaal en wikkel deze rond je hoofd en bind een strik in de nek van je nek. U kunt deze stijl beveiligen met schuifspelden.

Vintage Glam Wrap

Als je je extra glamour voelt, is deze vintage wrap-stijl serieus zo leuk en onverwacht. Geweldig voor wanneer de wind gek wordt en je je manen wilt temmen.

Braid Tie

Oke, hoe cool ziet deze sjaalvlecht er uit? Bind de sjaal (ik zou hem in een dunnere zijden stijl houden) rond de basis van je paardenstaart en gebruik hem als een van de 3 “delen” wanneer je je vlecht doet. Bind een strik onderaan vast en klaar!

You may also like

Leave a Comment