Home Uncategorized Draag jij zachte kleuren?

Draag jij zachte kleuren?

by tessa

Deze zomer zijn kleuren helemaal in de mode, niet alleen felle kleuren maar ook zachte kleuren. Zachte kleuren zijn pastelkleuren waar dus veel wit in zit. Zachte kleuren passen goed bij de lente, maar ook heel erg bij de zomer. Er zijn nu heel erg veel shirtjes en shortjes in zachte kleuren te koop.

Je zou het misschien niet zeggen, maar zachte kleuren zijn makkelijk te combineren. Licht roze staat bijvoorbeeld heel erg mooi met licht groen of licht blauw. Als je fel blauw met fel groen zou combineren zou het veel minder snel mooi staan. Hier onder staan een paar mooie kledingstukken die een zachte kleur hebben of een mooie combinatie van zachte kleuren.

In dit kledingrek hangen vooral kledingstukken die licht roze of wit zijn. Ook dit past er mooi bij elkaar. Vaak is het niet zo mooi als je verschillende tinten van één kleur aan hebt, maar met licht roze zou dat prima kunnen! Het is dan wel mooi om er een donkere kleur bij te dragen zoals bruin of zwart.

Deze kleuren zijn fel, maar ook zacht te gelijk. Een skinny jeans is nog steeds in de mode, maar ze zijn natuurlijk nog mooier als ze een mooi kleurtje hebben. Deze kleuren zijn iets minder makkelijk te combineren, maar wit of grijs staat altijd mooi bij deze broeken.

Dit setje is super zomers en er zijn allemaal zachte kleuren gebruikt in combinatie met wit. Ik vind het heel erg mooi bij elkaar staan. Het licht oranje broekje staat super mooi bij het mintgroene shirtje. De ketting maakt het helemaal af. Zelfs het vest met de verschillende kleuren past er goed bij.

Een ketting met verschillende zachte kleuren is ook erg mooi! Het valt heel erg op, maar het is niet over de top. Het is mooi om deze ketting te dragen bij een basic outfit.

Deze kleuren zijn iets minder zacht, maar ook niet heel erg fel. Ik vind roze met groen altijd heel erg mooi. Grijs past altijd overal bij. Ga dus lekker combineren met deze leuke kleurtjes.

You may also like

Leave a Comment