Home Accessoires De laatste trends van sieraden

De laatste trends van sieraden

by tessa
armbanden

Sieraden gaan al eeuwen lang mee en hebben in de tussentijd al verschillende functies gehad. Vroeger waren sieraden er echt om aan te geven dat je status had, nu worden sieraden voornamelijk gebruikt omdat mensen het gewoon mooi vinden. In de loop van de jaren is het Finaste opgevallen dat er een aantal sieraden trends voorbij gekomen. Nu het nieuwe jaar er bijna aankomt willen we even een terugblik doen naar sieraden die in 2021 populair waren. Op Finaste.nl kun je laatste trends nog een keer bekijken 

Kettingen

In 2021 waren subtiele kettinkjes heel erg populair. Een subtiel kettinkje kan namelijk je outfit toch net die touch geven die de outfit nodig heeft.  Een ketting met hanger was ook iets wat je veel zag in 2021 vooral hangers met de edelstenen waren populair. Elke edelsteen had een eigen betekenis iedereen was benieuwd was benieuwd naar de betekenis achter de edelstenen. Het voordeel van een ketting met een hanger is dat je eindeloos kan variëren. 

Ringen 

Ringen hoef je tegenwoordig niet alleen maar om je ringvinger te dragen. Ringen zijn er nu voor alle alle vingers en je kunt dus ook eindeloos ringen combineren met elkaar. Het is leuk om een ringen te kiezen die bij elkaar passen maar het kan ook leuk  zijn om een statement ring te kiezen en daar de andere ringen op te kiezen. 

Voor de man is een zegelring nog steeds populair. Een zegelring staat namelijk heel stoer bij een man. 

Oorbellen 

Oorbellen zijn van alle tijden en zijn er ook in veel verschillende soorten. Je hebt knopjes die doen het altijd goed en zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Je hebt ook nog lange oorbellen, deze oorbellen kunnen leuk zijn tijdens een feestje om je outfit een leuke touch te geven. Ook worden lange oorbellen vaak gedragen om je oorbellen meer op te laten vallen, lange oorbellen zijn vaak wat bijzonderder dan bijvoorbeeld knopjes. 

Vroeger zag je dat alleen zeemannen één oorbel droegen. Een tijdje geleden was het ook als jongen helemaal in om een oorbel te dragen toch zie je dat nu steeds minder. 

Armband  

Armbanden zie je de laatste tijd wat minder toch zijn er wel een aantal armbanden merken die iedereen wel kent zoals pandora. Als je een armband ziet is het vaak in combinatie met een horloge. 

Voor een man zijn armbanden heel erg populair. Je ziet steeds meer dat mannen ook sieraden beginnen te dragen en het horloge en de armbandjes staan stipt op nummer één.

You may also like

Leave a Comment