Home Accessoires Top 5 smartwatches van 2021 om in de gaten te houden

Top 5 smartwatches van 2021 om in de gaten te houden

by tessa
Top 5 smartwatches van 2021

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker om de pols van je vrienden en familie: een smartwatch. Het is in principe een verlengde van je mobiele telefoon. Een smartwatch geeft je extra informatie in je dagelijkse bezigheden. Zo krijg je meer inzicht in je bewegingsgedrag en je hartslag. Tegenwoordig zijn er al een behoorlijk aantal smartwatches op de markt. Vandaar een top 5 smartwatches zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

1: Apple Watch Series 5

De absolute nummer 1 in de top 5 smartwatches is toch wel de Apple Watch Series 5. Dit is de nieuwste wearable die Apple op de markt heeft gebracht. Met de Apple Watch kun je berichten sturen, telefoneren, apps vinden en downloaden in de Appstore en zelfs betalen in de winkel. Is de Apple Watch ook het beste sporthorloge met hartslagmeter? Absoluut, de smartwatch is zelfs waterbestendig tot 50 meter diepte onder water en meet altijd je hartslag. Wist je bovendien dat je jouw Apple Watch zelf kunt samenstellen? Zo kun je zelf je bandje of hoesje kiezen waarmee je jouw smartwatch wilt beschermen.

2: Samsung Galaxy Watch

De Samsung Galaxy Watch is de beste smartwatch die niet van Apple is. Dit is al voor langere tijd een zeer populair model. Het grootste pluspunt van de Samsung Galaxy Watch is de batterijduur. Zelfs bij zeer intensief gebruik gaat de smartwatch maar liefst vier dagen mee. Er zijn diverse uitvoeringen van de Samsung Galaxy Watch. De Samsung Galaxy Watch Active2 focust zich voornamelijk op het monitoren van je gezondheid. Ben je op zoek naar het beste sporthorloge met hartslagmeter? Dan zit je met deze smartwatch dus wel goed. Je kunt er zowel je hartslag als je stressniveau mee bijhouden.

3: Fossil Carlyle Gen 5

De Fossil Carlyle Gen 5 is een stijlvol, technologisch smartwatch. Deze smartwatch draait zowel op Android als op iOS. Het OLDE scherm is zeer dun en het bandje bestaat uit siliconen en synthetisch rubber. De smartwatch houdt jouw calorieverbranding bij, telt je stappen, meet constant je hartslag en de afstanden die je hebt afgelegd op een dag. Daarnaast kun je ook contactloos betalen met deze smartwatch van Fossil.

4: Fitbit Versa 2

De nummer 4 in deze top 5 smartwatches is geen Apple, geen Samsung, maar een Fitbit. De Fitbit Versa 2 is een goede smartwatch in de middenprijsklasse. Het is zelfs de best geteste smartwatch van de consumentenbond. De Fitbit Versa 2 heeft als doel om jou persoonlijk te coachen en ervoor te zorgen dat je jouw persoonlijke bewegingsdoelen op een dag behaald. Zo worden je stappen, actieve minuten, afstanden en verbrande calorieën dagelijks bijgehouden. Ook kun je je slaapgedrag monitoren.

5: Garmin Vivoactive 4

Last but not least mag ook de Garmin Vivoactive 4 niet ontbreken in dit lijstje. Dit is hét sporthorloge van dit moment. De Garmin Vivoactive 4 synchroniseert zowel met Android als iOS en maakt eenvoudig een bluetooth verbinding met je smartphone. Is de batterij volledig opgeladen? Dan gaat deze maar liefst acht dagen mee. Bovendien is de smartwatch waterdicht en kun je deze gerust omhouden wanneer je bijvoorbeeld gaat zwemmen.

You may also like

Leave a Comment