Home Accessoires Volg de juwelentrend op de voet. Juwelier Verlinden helpt jou!

Volg de juwelentrend op de voet. Juwelier Verlinden helpt jou!

by tessa

Diamonds are forever… ja, daar zijn we het mee eens. Maar juwelen volgen nu eenmaal de modetrends. Een juweel van 20 jaar geleden ziet er totaal anders uit dan de huidige juwelen. Als jij de trends wil volgen, dan ga je gewoon op zoek naar een degelijke juwelier, je kijkt rustig rond en je maakt je keuze. Zo kun je bijvoorbeeld bij Juwelier Verlinden zowel de klassieke ‘diamonds forever’ als zeer modieuze juwelen vinden. Sieraden, horloges, trouwringen en zelfs kinderbestekjes zijn er in talloze uitvoeringen. Wat zien we hier zoals als trend voor dit jaar?

Juwelen

Vooral oorringen doen het dit jaar zeer goed! Daarom hebben we bij juwelier Verlinden een zeer groot aanbod. Je hoeft je zeker niet tevreden te stellen met een eenvoudig ringetje. Hangers, pendules, knopjes, pareltjes… het kan niet op. Bij kettingen zien we grote schakels, en die uitstraling komt ook wel terug in oorsieraden. Bedeltjes bij armbanden zijn nog altijd in, oorringen worden op dezelfde manier ontworpen. Waar vroeger de oorringen meestal als aanvulling van een halsketting, een ring of een broche werden gekozen, zien we dat de zaken aan het veranderen zijn. Oorringen krijgen heel wat meer aandacht dan een tijd geleden. 

Horloges

Ook horloges krijgen alle aandacht. Het is helemaal niet meer uitsluitend voor de rijken voorbehouden om een prachtig horloge te dragen. Merken zoals Oris, Pulsar, Seiko of Certina horloges zien we dagdagelijks. Als je bedenkt dat je een Certina horloge al vanaf kleine 250 Euro kan aankopen, dan liggen deze tophorloges gewoon binnen ieders bereik. Je hoeft echt geen zoon van een rijke vader te zijn om een Bering of Diesel te dragen.

Trouwringen

Onze ouders of grootouders droegen bijna allemaal dezelfde trouwring: een eenvoudige gouden ring, meer was het niet. Gelukkig zijn die tijden voorbij en bestaan er trouwringen in prachtige designs. De trend is toch wel om diamanten in trouwringen te verwerken, zonder dat ze daarom de look van een verlovingsring krijgen. Trouwringen kunnen nu ook zonder probleem in twee kleuren goud uitgevoerd worden. Ook dat zien we vaker. Soms zijn zowel de dames- als de herenring gedecoreerd met een diamant. Soms zien we dat enkel de damestrouwring een diamant bevat. Dit laat je uiteraard toe om volledig je eigen persoonlijke trouwring te kiezen.

Een stapje verder bij Juwelier Verlinden

Juwelier Verlinden gaat verder dan enkel de verkoop van prachtige juwelen. Je kunt er ook terecht voor reparaties. Je wil immers zo lang mogelijk van je juweel genieten. Als je toch eens een ongelukje hebt en je horloge of sieraad is stuk, dan is een reparateur altijd je redder in nood.
Bij Juwelier Verlinden kun je in de optiekafdeling ook terecht voor monturen, glazen en zonnebrillen. Brillen en zonnebrillen worden hier ook beschouwd als een soort juwelen. Juwelier Verlinden helpt jou met evenveel zorg een bril uit te kiezen als wanneer je een juweel zou kiezen. Tenslotte bepaalt je (zonne)bril ook je look en uitstraling.

Wil jij de trend volgen op gebied van juwelen, horloges, trouwringen of brillen? Juwelier Verlinden geeft jou graag professioneel advies!

You may also like

Leave a Comment