Home Beauty 5 tips voor de perfecte make-up

5 tips voor de perfecte make-up

by tessa

Make-up is erg leuk om te dragen, het kan je gezicht net die finishing touch geven. Toch kan het best lastig zijn om make-up op te doen. Daarom geven wij jou 5 tips voor de perfecte make-up.

De basis is het belangrijkst

Het allerbelangrijkste als je wilt dat je make-up perfect zit is de basis. Denk hierbij aan primer en de beste foundation. Probeer niet een te dikke laag foundation te dragen. Blend het goed uit, op die manier verberg je je oneffenheden maar plamuur je niet je hele gezicht dicht.

Waterproof mascara

Wanneer je je basis erop hebt zitten is het tijd voor mascara. Er zijn heel veel verschillende soorten mascara’s. De beste zijn vaak degene die waterproof zijn. Deze blijven vaak beter zitten en zijn minder zwaar voor je wimpers. Daardoor blijven je wimpers vaak ook mooier zitten.

Gebruik blush en bronzer, maar niet te veel

Blush en bronzer kunnen een groot verschil maken. Ze kunnen net de accenten naar voren brengen wat jouw gezicht nog mooier maakt. Let wel op, gebruik niet te veel bronzer of blush en breng het subtiel aan met de juiste kwast.

Je lippen een leuke kleur geven is altijd goed

Je lippen zijn naast je ogen vaak het eerste wat iemand opvalt. Het kan dan wel mooi zijn als er een mooie kleur op je lippen zit. Denk bijvoorbeeld aan een mooie nude-kleur. Wil je iets meer opvallen, dan kan een rode lipstick ook altijd erg mooi en klassiek zijn.

Vergeet je wenkbrauwen niet

Als je je ogen, lippen en wangen hebt gehad dan kunnen je wenkbrauwen natuurlijk niet achterblijven. Teken deze dan ook bij zoals je het zelf mooi vindt. Als je licht haar hebt kan het mooi zijn als je je wenkbrauwen net wat donkerder tekent. Zo vallen ze meer op.

You may also like

Leave a Comment