Home Accessoires 4 verschillende soorten oorbellen op een rijtje

4 verschillende soorten oorbellen op een rijtje

by tessa
oorbellen

Oorbellen heb je in veel verschillende maten en soorten. Als je meerdere gaatjes hebt is het leuk om verschillende oorbellen met elkaar te combineren.  Oorbellen kunnen namelijk je outfit helemaal afmaken. Er zijn veel verschillende type oorbellen en wij van DRKS vertellen je welke types dat zijn. 

1. Knopjes 

Dit is het type wat momenteel heel populair is en valt onder de echte klassiekers. Knopjes zijn heel erg degelijk ze kunnen altijd en passen bij alles mooi. Als je meerdere gaatjes hebt zijn knopjes ook echt top. Knopjes zijn namelijk gemakkelijk te combineren met andere oorbellen. Je kunt de knopjes zowel met andere knopjes maar je kunt ze ook prima combineren met een lange oorbel. Ook zijn knopjes leuk om ze te combineren met een piercing. Nog een voordeel van oorknopjes is dat ze in veel verschillende kleuren en vormen te vinden zijn. 

2. Ringen 

Ringen waren een paar jaar geleden helemaal in. Het was toen helemaal in om in één oor een grote ring te doen en in je andere oor een knopje. Ringen zijn er in veel verschillende groottes en je kunt ze leuk combineren met een knopje. Ook is het leuk om aan je ring oorbel een bedel te hangen dit geeft een speels effect.

3. Bedel oorbellen

Als je een bedel oorbel goed combineert kunnen ze net die touch geven die een outfit helemaal afmaakt. Het is leuk om verschillende bedel oorbellen te combineren. Je kunt  zelf een bedel kiezen die je eraan wilt hangen en zo creëer je de leukste oorbellen. Als je een parel hangt aan je ring oorbel hangt krijg je hele mooie parel oorbellen

4. Oorhangers  

bedel oorbellen en oorhangers zijn bijna precies hetzelfde. Het belangrijkste verschil ten opzichte van andere oorbellen is dat dat de hanger meestal vast zit aan de oorring. Ook hierbij kun je dus zelf je eigen oorbellen creëren die passen bij de outfit van vandaag. 

Oorbellen zijn van alle tijden en passen bij elke outfit. Het is wel leuk om oorbellen zo nu en dan een beetje af te wisselen voor andere. Je kunt namelijk met oorbellen eindeloos variëren en verschillende combinaties proberen. Als je een feestje hebt kun je ook kijken of er een oorbel die je niet zo snel zou dragen. Ga is een zo’n situatie voor een oorbel buiten je comfortzone. 

You may also like

Leave a Comment