WHAT'S IN MY BAG

What's in my bag!

Vind jij het ook altijd heerlijk om even rond te snuffelen in een clutch of een make-up tasje van je vriendin? Het is leuk om te zien dat iedereen verschilt in wat hij/zij mee neemt in het dagelijks leven. En dat het ook een groot verschil is waar je naar toe gaat. Wat mensen mee nemen met 10 graden of met 30! En of het s’middags of in de s’avonds is. Hier onder kun je een kijkje nemen in mijn tassen. Je leest tips over verschilllende producten die ik altijd op zak heb. Maar ook wat ik allemaal mee neem op reis. Dat kan erg handig zijn voor als je jouw eigen koffer in moet pakken. Veel kijk en lees plezier!

 

Altijd handig om standaard stuff in je daily bag te hebben. Lees hier meer over wat de ideale spullen zijn om mee op pad te hebben…

Als het gaat om strandtassen, zoek ik naar grote tassen die passen bij alles wat ik nodig heb. Lees hier meer over wat er in mijn strandtas zit…

We like to party! Maar wat een naar gevoel als je makeup er flawless uitziet op een feestje tot dat de kleur van je lippen op het glas zit en je lippenstift thuis ligt….