Home Accessoires Ga in de herfst voor een eigen gemaakte paraplu

Ga in de herfst voor een eigen gemaakte paraplu

by tessa
paraplu

De herfst komt er weer aan! Dat betekent dat ons kikkerlandje hoogstwaarschijnlijk regenachtige dagen tegemoet gaat. Daar wil je natuurlijk wel goed op voorbereid zijn! Warme kleding, een goede jas en uiteraard een goede paraplu. Alleen is het zo jammer dat een paraplu vaak afbreuk doet aan je perfecte outfit. Je weet wel, die outfit waar je weken over hebt gedaan om samen te stellen. Niet getreurd, er zijn tegenwoordig zoveel opties! Zo kun je tegenwoordig je een paraplu bedrukken met jouw gewenste print.

Eest een mooie outfit en dan een bijpassende paraplu

Allereerst bepaal je wat jouw ultieme herfst outfit wordt. Zelf ga ik dit jaar voor de kleur beige gecombineerd met donkergroen en bruin. Als je eenmaal de juiste outfit hebt gevonden, kun je de kleur van je paraplu daarop aanpassen. Tegenwoordig is een paraplu met een prent heel erg in. Je kan een paraplu aanschaffen met een prent die past bij de kleuren van jouw outfit. Sterker nog, je kan zelfs een paraplu laten bedrukken met de exacte prent van jouw outfit! 

Hoe gaat het bedrukken van een paraplu

Zelf laat mijn paraplu bedrukken bij Plushop. Dit is een webshop met veel verschillende soorten paraplus’. Het belangrijkste is dat je zelf precies weet wat je op de paraplu bedrukt wilt hebben. Een duidelijke omschrijving is dan ook erg belangrijk. Je kan het beste een foto meesturen. Laat ook duidelijk weten hoe groot je de bedrukking wilt hebben. Moet dat bijvoorbeeld op één segment van de paraplu, op meerdere segmenten of op de hele paraplu? Dit zijn allemaal dingen waar je over moet nadenken bij het bestellen van een bedrukte paraplu. Als je eenmaal de perfecte outfit hebt, met de geschikte paraplu, kan jij iedereen jouw perfecte look showen. Geen weertype kan jouw er nog van weerhouden om er perfect bij te lopen. 

You may also like

Leave a Comment