Home Accessoires 5 zonnebril trends die je overal zult zien in 2020

5 zonnebril trends die je overal zult zien in 2020

by tessa

Het nieuwe jaar is hier, wat niet alleen betekent dat we een heel nieuw decennium van mode zijn ingegaan, maar ook dat we langzaam op weg zijn naar de zomer. Omdat dat echt belangrijk is, amiright? Dat gezegd hebbende, je hoeft geen strandvakantie te plannen om te profiteren van enkele van de chicste zonnebriltrends voor het komende jaar. In feite zijn zonnebrillen net zo goed een garderobe-nietje voor de wintermaanden als voor de zomer.

Neem hieronder een kijkje welke zonnebrillen trendy zijn dit jaar!

1. The new tiny frames

Kleine frames zijn iets meer uitgesproken voor het komende jaar. In plaats van te kiezen voor de nauwelijks daar aanwezige draadframes die de afgelopen seizoenen hebben gedomineerd, overweeg dan een iets meer vintage look met een acetaatframe dat je micro-mini’s een beetje meer gewicht geeft voor 2020.

2. Flat-Tops

De futuristische aviator-trend is het komende jaar verfijnder geworden met oversized frames die ooit als ultra-vrouwelijk zouden worden beschouwd. Kies dit jaar echter voor een volledig vlakke bovenkant van het frame om het een sportievere uitstraling te geven.

3. White cat eye

Als je op zoek bent naar een zonnebriltrend die iets meer uitstraling geeft dan basic black, maar net zo klassiek en neutraal is, overweeg dan een helder wit frame voor 2020. Pak je favoriete stijl – een kleine, vlieger, oversized en meer – en zorg ervoor dat je een stijl kiest in een heldere witte tint die echt opvalt.

4. Think oversized

Het maakt niet uit hoeveel micro-mini zonnebrilmonturen de markt binnendringen, het kan niet worden genegeerd dat het oversized frame met wraak terugkomt. Koop geen zonnebrillen van de grotere variëteit, want hiermee kun je iedereen het komende decennium van Audrey Hepburn naar Jackie Kennedy channelen.

5. Retro rond

Heb een beetje plezier met je zonnebril voor 2020 en bereik een echte retro-stijl, via een groot, rond frame. We houden van alles, van geschulpte tot heldere tot klassieke schildpad en je zult er chicer dan ooit uitzien als een modern bloemenkind.

You may also like

Leave a Comment