LINGERIE

A bra is like a friend.A friend is like a great bra: lifts you up, doesn't stab you in the back, and is close to your heart.

Vindt jouw ideale BH maat

 

 

Twijfel jij wel eens over je bh maat? Of misschien heb je nooit zelf echt over je maten nagedacht. Geen zorgen, je bent niet de enige. Onderzoekers hebben namelijk duidelijk gemaakt dat meer dan 60% van de vrouwe de verkeerde bh maat dragen. 

Hoe kan het dat een bh, iets dat je dagelijks draagt, zo weinig aandacht krijgt? Nou dat is heel menselijk. Maar natuurlijk niet wenselijk. 

10 a 5 minuten van je tijd is alles wat je nodig hebt om de perfecte maten voor je bh te bepalen doormiddel van deze bh calculator. 

Neem een kijkje en koop de bh die wel goed zit en je zult zien dat het je meer zelfvertrouwen krijgt en je kleding er mooier uit komt te zien.

 

life is to shot to wear boring underwear

Lingerie was oorspronkelijk niet bedoeld voor de mannelijke blik, maar dat is zeker de manier waarop het zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Het doel van deze top was om vrouwen zich comfortabel en ondersteund te laten voelen. Maar sindsdien is er veel veranderd. Lingerie was oorspronkelijk niet bedoeld voor de mannelijke blik, maar dat is zeker de manier waarop het zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Het doel van deze top was om vrouwen zich comfortabel en ondersteund te laten voelen. Maar sindsdien is er veel veranderd. Lingerie was oorspronkelijk niet bedoeld voor de mannelijke blik, maar dat is zeker de manier waarop het zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Het doel van deze top was om vrouwen zich comfortabel en ondersteund te laten voelen. Maar sindsdien is er veel veranderd. Lingerie was oorspronkelijk niet bedoeld voor de mannelijke blik, maar dat is zeker de manier waarop het zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Het doel van deze top was om vrouwen zich comfortabel en ondersteund te laten voelen. Maar sindsdien is er veel veranderd. Lingerie was oorspronkelijk niet bedoeld voor de mannelijke blik, maar dat is zeker de manier waarop het zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Het doel van deze top was om vrouwen zich comfortabel en ondersteund te laten voelen. Maar sindsdien is er veel veranderd.