Home Lifestyle 3 tips om je huis ‘in de mode’ te laten zijn!

3 tips om je huis ‘in de mode’ te laten zijn!

by tessa

Als we het over mode hebben, dan denken mensen over het algemeen aan kleding. Dit komt natuurlijk omdat de definitie normaliter betrekking heeft op kleding, maar ook op het gebied van inrichting kan men spreken over mode. Wanneer je druk bezig bent met je eigen fashion stijl, dan kan een mooi ingericht huis natuurlijk niet ontbreken. Dit maakt het ‘fashionista’ beeld alleen maar compleet! Daarom geven we je in deze blog drie tips die je kunnen helpen van het inrichten van jouw woning.

Kunst

Wanneer men kunst in de eigen woning aanbrengt krijgt de woning een enorm artistiek gevoel. Hierin geldt wel dat de kunst moet passen bij de rest van het interieur. Probeer daarom kunst altijd te kopen aan de hand van advies van een interieurstylist. Wanneer je bijvoorbeeld een ‘serieus’ schilderij boven een zitzak wilt plaatsen, dan past dit minder goed dan wanneer je zou kiezen voor moderne kunst. De genoemde zitzak kan overigens ook als kunst fungeren. Je kunt op de website van https://www.whoober.nl/ een zitzak volledig naar eigen keus laten bedrukken! Zo krijg je een uniek stuk interieur dat ook direct een stukje kunst is.

Muren

De muren zijn van enorme invloed op de uitstraling van de woning. Dit komt natuurlijk omdat de muren hartstikke prominent aanwezig zijn. Probeer daarom altijd iets unieks met de muren te doen. Dit kun je doen door de muren te schilderen of te behangen in unieke kleuren. Zo worden de ‘saaie’ muren ineens een waardevol stuk interieur die bijdragen aan het modegehalte van de woning.

Tuin

Bij een modieus huis kan een goed verzorgde tuin zeker niet ontbreken. Door de tuin te vullen met mooie bloemen, planten en hier en daar wat kunst krijgt de tuin een enorm artistieke uitstraling. Als je overigens geen tuin hebt, dan raden we je aan om in ieder geval wat groen in de woning of op het balkon te plaatsen. Dit creëert een buitengevoel en voelt hierdoor heel natuurlijk. Er zit hier overigens wel een max aan! Als je teveel bloemen en planten in de woning plaatst zal de woning teveel als buiten voelen en veel minder als thuis.

You may also like

Leave a Comment