Home Uncategorized What’s in your bag: Wat zegt de inhoud van je tas over jezelf

What’s in your bag: Wat zegt de inhoud van je tas over jezelf

by tessa

Ze zeggen dat je een boek nooit moet beoordelen op zijn omslag en dat het is wat erin zit, en met die gezegden in gedachten, kunnen we iemands persoonlijkheidstype bepalen door in je tas te kijken?

Onze relaties met onze tassen vervangen alle verbindingen die we kunnen hebben met onze kleding en andere accessoires, met uitzondering van schoenen omdat ze vergelijkbaar zijn in de zin dat we zonder hen het huis nooit kunnen verlaten. Blijkbaar is er veel dat je via een tas over een persoon kunt vertellen in termen van de stijl en inhoud, omdat lichaamstaalexperts Glamour vertellen dat zelfs de manier waarop een vrouw haar tas draagt indicatief is voor haar eigenschappen.

Zoals Woman Within herhaalt: “Elke vrouw houdt van een handtas” en wat we er ook in stoppen, zijn onze persoonlijke keuzes die stukjes van onszelf onthullen. Benieuwd wat jouw tas over jou zegt? Kijk of je onder een van deze hieronder genoemde persoonlijkheden valt!

De planner 

Noem haar georganiseerd en misschien iemand die het graag veilig speelt, deze vrouw houdt van voorspelbaarheid en orde. Volgens “The Diva Handbag Lady” Maria Williams, gebruiken vrouwen in deze categorie regelmatig een tas in klassieke stijl en vullen deze met tissues, een telefoonoplader, oogdruppels, een tandenborstel, lipgloss en alles wat haar voorbereid houdt op elke situatie .

Het spontane

Als je vaak je paspoort, wat snoep, parfum, een boek en een mini-apotheek in je tas hebt, ben je waarschijnlijk een zwerver, altijd klaar voor je volgende avontuur wanneer de gelegenheid daarom vraagt.

De minimalistische

Ze heeft waarschijnlijk niet die 9-5 klus die een groter tasje nodig heeft voor al onze kantoorbehoeften, met een clutch of een kleine portemonnee die van dag tot nacht gebruikt en al haar benodigdheden past, zoals haar creditcards, compact , telefoon, sleutels, lippenbalsem en misschien ademmuntjes. Ze weet hoe ze rommel moet elimineren, en zoals een artikel op ABC News aantoont, hoe minder items in de tas, hoe zelfverzekerder ze is.

De creatieve

Je hebt rommel gehoord of georganiseerd, toch? Een man of een andere persoon in het algemeen zou eens kunnen kijken naar deze tas van het persoonlijkheidstype en haar onmiddellijk als rommelig in alle gebieden van haar leven vastpinnen. Maar de kunstenaar weet precies waar elk item zich in de “bodemloze put” of een handtas bevindt, die is gevuld met de meest willekeurige dingen zoals recepten, bonnen en zelfs kleurpotloden. Dit ogenschijnlijke gebrek aan organisatie zegt dat ze relaxed en aanspreekbaar is.

You may also like

Leave a Comment