Home Fashion Welke merken jurken bepalen de trends van 2021?

Welke merken jurken bepalen de trends van 2021?

by tessa
jurken-trends-zomer-2021

Ben je alvast op zoek naar modieuze jurkjes voor het voorjaar en de zomer van 2021? Dan valt er tegenwoordig veel te kiezen. Maar welke merken jurkjes mag je in 2021 echt niet overslaan als je van modieuze en stijlvolle kleding houdt? In dit artikel zetten we de populairste en meest elegante merken jurkjes voor je op een rijtje. Doe er je voordeel mee en kleed je het komende seizoen ook lekker vrouwelijk!

1. De Yaya jurk

Yaya is een Nederlands kledingmerk dat al sinds het begin van de jaren 1990 bestaat. Naast jurkjes maakt het merk ook bloesjes, pantalons, shirts, tassen en jassen. Typerend voor een Yaya jurk is dat het ontwerp stijlvol, eigentijds en internationaal geïnspireerd is. De kleuren van jurkjes van het topmerk Yaya zijn vaak subtiel zacht en natuurlijk, en worden bepaald door de grootste internationale trends op modegebied. Loop je als dame in een Yaya jurk, dan weet je zeker dat je er modebewust, elegant en supervrouwelijk bijloopt. 

2. De Freebird jurk 

Van welke stijl je als dame ook houdt – vrolijk, elegant, casual of een tikkeltje uitdagend -, als je een Freebird jurk koopt weet je dat je er opvallend bijloopt als hedendaagse vrouw. Het Nederlandse merk Freebird bestaat al jarenlang. Een Freebird jurk springt in het oog door de warme, natuurlijke kleuren en de heerlijke pasvorm. De collectie die in 2021 op de markt komt is fleurig, fris en gevarieerd en maakt van elke vrouw een echte dame. Niet voor niets kiezen steeds meer Nederlandse vrouwen ervoor om een Freebird jurk aan te schaffen. 

3. De Mart Visser jurk

Wil je als moderne vrouw je charmes laten spreken en je mooie lichaam accentueren? Dan moet je de collectie van het kledingmerk Mart Visser eens bekijken. De brede voorjaars- en zomercollectie jurken van Mart Visser oogt verfrissend, origineel en laat je jezelf weer een echte vrouw voelen. 

4. De Phase Eight jurk

Wie zichzelf als vrouw serieus neemt en altijd modieus gekleed wil gaan, doet er goed aan een prachtige Phase Eight jurk te kopen. PhaseEight jurken zijn ideaal om op gala’s en feesten te dragen, maar kun je ook prima als casuel jurk dragen of op informele gelegenheden. JE hebt in elk geval de zekerheid dat, als je een Phase Eight jurk aantrekt, je representatief en supervrouwelijk voor de dag komt. Phase Eight is gewoon jaloersmakend mooi!

You may also like

Leave a Comment