Home Fashion Olymp Overhemden

Olymp Overhemden

by tessa
overhemden

Het bedrijf Olymp is opgericht in 1951 door Eugen Bezner. Dit Duitse merk werd al snel bekend, onder andere door de goede pasvorm en kwaliteit, de strijkvrije overhemden en vlekvrije stropdassen. Omdat de kleding van dit merk vervaardigd wordt uit hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking hebben zijn de overhemden zeer populair. Olymp is inmiddels verkrijgbaar in meer dan veertig landen en het merk heeft een goed distributie netwerk en een moderne, milieubewuste instelling.

Een Olymp casual overhemd heeft meestal een button down kraag die aan de onderkant voorzien is van knoopjes, zodat dit overhemd ook makkelijk zonder stropdas gedragen kan worden en toch mooi in vorm blijft. Het zakelijk Olymp overhemd heeft vaak een Kent of een Haai kraag, en dit maakt het overhemd vooral geschikt om te dragen met een stropdas.

Bijna alle soorten overhemden zijn beschikbaar met zichtbare knoopjes of juist met een verborgen knoopsluiting.

De Olymp Luxor Comfort Fit overhemden zijn voorzien van lange of korte mouwen en een borstzakje. De ruime pasvorm van dit overhemd is te danken aan de recht gesneden taille en rugplooi. Dit Olymp overhemd is verder voorzien van bijpassende knopen en een New Kent kraag. Dit overhemd blijft tijdens het dragen de hele dag door mooi glad omdat de stof kreukvrij is en hoeft niet gestreken te worden omdat het overhemd uit 100% strijkvrij katoen vervaardigd is.

Tip: Calvin Klein ondergoed – Hemdvoorhem

De Olymp Luxor Modern Fit overhemden hebben een moderne uitstraling. Dit overhemd is verkrijgbaar met lange of korte mouwen en heeft een getailleerde pasvorm, zonder dat het overhemd te strak of te wijd valt. Voorzien van een Global Kent kraag, twee side back plooien en verstelbare manchetten. Gemaakt van 100% strijkvrij katoen van een hoge kwaliteit. Extra draagcomfort dus en minimaal onderhoud. Dit model heeft geen borstzak.

Duitse degelijkheid met Olymp

De OLYMP Level Five Bodyfit overhemden hebben een strak gesneden taillering (slim fit) met een Italiaanse kraag en hebben nooit een borstzakje. Verder kunnen deze luxe overhemden gedragen worden met manchetknopen. Deze overhemden kunnen heel goed zakelijk gedragen worden, maar ook thuis in combinatie met een spijkerbroek wordt het een mooi casual shirt! De Olymp Level Five Body fit overhemden blijven verder perfect in model.

Uitgelicht: Tommy Hilfiger ondergoed – Hemdvoorhem 

Er is volop keuze en verschil in Olymp overhemden. Ieder maakt hierin zijn persoonlijke keuze. Mannen over de gehele wereld waarderen Olymp overhemden vanwege de hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm.

You may also like

Leave a Comment