Home Fashion De top 3 tijdloze accessoires van nu!

De top 3 tijdloze accessoires van nu!

by tessa
de-top-3-tijdloze-accessoires-van-nu

Al eeuwenlang draagt de gemiddelde Nederlander van allerlei accessoires denk aan sieraden, tassen maar ook hoeden en mutsen. Naast dat accessoires (in de meeste gevallen) nog aardig betaalbaar zijn, is het ook een perfecte aanvulling voor je outfit. Wie houdt er niet van een mooi horloge om de pols? Het is niet alleen leuk om zelf een mooie accessoire te hebben, maar ook is het een leuk cadeau idee. In deze blog lees jij over de top 3 tijdloze accessoires van nu.  

1. Tassen de accessoires van vroeger en nu

Tassen zijn niet alleen heel praktisch, maar het is ook een iconisch fashion symbool. Vooral dames voelen zich vaak ‘kaal’, als ze geen tas bij zich hebben. Jij herkent dat vast ook wel. Een tas is erg handig om spulletjes in te bewaren, maar het is ook een echte eyecatcher. De Gigi Fratelli tassen zijn bijvoorbeeld ontworpen voor de elegante en stoere vrouw. Kwaliteit staat voorop van dit Italiaanse topmerk. De ontwerpen van deze tassen zijn mooi en uitdagend. Door deze eigenschappen voel je je als vrouw uniek en comfortabel. Bovenal is dit merk zeer tijdloos, over 10 jaar is het nog steeds in de mode. 

2. Portemonnee is puur gemak

De portemonnee van vroeger was puur gericht op het opbergen van voornamelijk klein- en briefgeld, maar tegenwoordig is het veel meer dan alleen het opbergen van geld wat nu bijna uit de running is. De Secrid wallet portemonnee is een voorbeeld van de next-gen van de portemonnees. Deze Secrid wallet heeft genoeg ruimte voor abonnementspasjes, pinpas, creditcards en cadeaupasjes. Bovendien is deze portemonnee voorzien van een aluminium omhulsel die jouw pasjes beschermt tegen elektronische zakkenrollers. Kortom, de Secrid Wallet is future proof. 

3. Vintage horloges versus de smartwatch 

Met de opkomst van influencers en vintage horloge bedrijven staat de markt van dure vintage horloges van luxe merken zoals Rolex en Audemars Piquet op zijn kop. Veel horloges zijn binnen 5 minuten al verkocht. Hartstikke leuk, maar dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. De smartwatch is daarentegen wel haalbaar, deze gadget is gericht op de technologie van tegenwoordig en geeft je informatie over bijvoorbeeld jouw gezondheid. Bijna elke applicatie kan er wel op. De smartwatch en vintage horloges zijn zeer tijdloos.

You may also like

Leave a Comment