Home Fashion Top 5 enkellaarsjes van dit moment

Top 5 enkellaarsjes van dit moment

by tessa
enkellaarsjes

Er zijn heel veel mooie enkellaarsjes op dit moment. Maar welke zijn het leukste? Wij hebben speciaal voor jou de top 5 enkellaarsjes van dit moment op een rijtje gezet.

Nummer 1: Gabor

Elk jaar weer zijn de enkellaarsjes van Gabor enorm populair. Elk nieuw seizoen hebben ze weer nieuwe designs voor jou gemaakt, zodat je jouw garderobe weer kunt opfrissen. De enkellaarsjes van Gabor maken vooral indruk doordat ze altijd zo comfortabel zijn. Hierdoor zijn de enkellaarsjes altijd fijn om op te lopen. Je kunt met deze enkellaarsjes gemakkelijk de hele dag wandelen door de stad of ze de hele dag dragen als je bijvoorbeeld op je werk bent.

Nummer 2: VIA VAI

Ook VIA VAI is heel erg bekend onder de mensen die enkellaarsjes dragen. Dit komt vooral omdat de enkellaarsjes van VIA VAI zo vrouwelijk zijn. Chic wordt gecombineerd met stijl, waardoor veel vrouwen graag de VIA VAI enkellaarsje dragen. Door hun mooie design, in combinatie met dat ze erg comfortabel zijn, zijn ze erg populair. Je kunt de enkellaarsjes van VIA VAI goed dragen op een feestje, maar ook voor een meer alledaagse bezigheid.

Nummer 3: Toral

Toral komt uit Spanje en is een heel trendy merk die ook hele mooie enkellaarsjes maakt. Als je heel erg houdt van de laatste trends, dan is Toral een goede optie voor jou. De enkellaarsjes van Toral passen onder een jurkje, maar ook prima onder een mooie jeans.

Nummer 4: Notre-V

De enkellaarsjes van Notre-V staan bekend omdat ze zo mooie en chique zijn. Ze hebben hun laarsjes in verschillende soorten kleuren, waardoor er altijd wel een laarsje bij zit die goed te combineren valt met jouw garderobe. 

Nummer 5: Shabbies

Shabbies is hartstikke bekend en dat is natuurlijk niet voor niets. De enkellaarsjes van Shabbies zijn voor vrouwen die stoer en eigenzinnig zijn. Het materiaal van Shabbies is van hoge kwaliteit en de basic kleuren zorgen ervoor dat je ze altijd kunt combineren.

Wat vind jij de fijnste enkellaarsjes? Kijk ook eens in het assortiment van Durlinger!

You may also like

Leave a Comment