Home Fashion Dit zijn de zomertrends van 2021

Dit zijn de zomertrends van 2021

by tessa
zomertrends 2021

De zomer is inmiddels al in volle toeren en het is wachten op onze zomerse temperaturen. Ben jij al helemaal voorbereid op deze dagen of heb je stiekem nog wat voorbereiding nodig? In het laatste geval helpen we je graag een handje op weg! In deze blog bespreken we een aantal trends, waarmee jij deze zomer de show steelt. 

High-waist bikini broekje

Deze trend is terug van weggeweest; het high-waist bikini broekje is namelijk niet geheel nieuw. Wat is het verschil met een normaal bikinibroekje? Een high-waist broekje heeft een hogere taille. Naast dat dit ontzettend fashionable is, zit het ook nog eens erg comfortabel. Door dit broekje worden je rondingen – op een goede manier – benadrukt en lijken je benen net wat langer. Een ideaal broekje om deze zomer te shinen op het strand of aan het zwembad dus! 

De crop top

Het imago van de crop top is flink aan het veranderen. Waar het eerst nog als een tamelijk ‘kinderachtig’ kledingstuk werd gezien, wordt het tegenwoordig ook steeds vaker gedragen door volwassenen. De markt speelt hier goed op in, wat betekent dat crop tops tegenwoordig ook in verschillende vormen, maten en materialen beschikbaar zijn. De lengte van je crop top kan flink verschillen. Waar de een een stuk korter is en je buik zichtbaar wordt, is de ander wat langer waardoor het over je navel valt.

Wijde jeans

De broek die steeds maar terug blijft komen, heeft ook weer een plekje in de zomertrends van 2021. De wijde broek is meerdere keren gespot op de catwalk bij grote evenementen. Door de ruime pasvorm zit de broek heerlijk met hogere temperaturen. Lekker luchtig en niet plakkerig, ideaal voor in de zomer dus. Als je de wijde jeans combineert met een mooie, aangesloten top komt je figuur er fantastisch uit!

You may also like

Leave a Comment