Home Fashion Borduurpakketten van carosatelier online!

Borduurpakketten van carosatelier online!

by tessa

Houdt jij er ook van om heerlijk te borduren op een vrije zondag? Dan hebben we wat nieuws voor je, namelijk het borduren van T-shirts. Borduurpakketten: Hierdoor is het mogelijk om je eigen t-shirts te ontwerpen wat er natuurlijk voor zorgt dat jij je kleding uniek maakt. Tevens zijn er vele online winkels die van het borduren van t-shirts hun werk hebben gemaakt. Indien je hier dan ook een bepaalde handigheid in krijgt wordt het zeker mogelijk om hier geld mee te verdienen. In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over hoe je t-shirts kunt borduren.

Wat heb je nodig Borduurpakketten

Om aan de slag te gaan met het borduren van T-shirts heb je natuurlijk een aantal dingen nodig. Zo heb je ten eerste een T-shirt nodig waarop je gaat borduren. Hiernaast dien je te beschikken over een naald met een scherpe punt, borduurgaren, een strijkijzer, een schaar en pen en papier. Tevens zijn er ook verschillende borduurpakketten verkrijgbaar van carosatelier waarin alle benodigde producten zitten. 

Aan de slag met Borduurpakketten

Voordat je aan de slag gaat strijk je het t-shirt. Schrijf vervolgens de tekst die je wilt borduren op het T-shirt. Maak vervolgens gebruik van een stukje vlieseline die je aan de binnenkant van het shirt plakt. Dit is van belang, omdat je op dit stukje gaat borduren zonder dat het door het t-shirt heendrukt. Maak vervolgen de borduurnaald klaar voor gebruik en start met het borduren van het patroon. Ga zo door totdat je de gehele tekst heb geborduurd en sluit het borduurwerk af met een knoop. De rest van de borduurdraad kan je afscheuren.

Het resultaat dat je krijgt is een uniek t-shirt die niemand anders heeft. Natuurlijk hebben we in dit blogartikel maar een klein voorbeeldje van een tekst gebruikt, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om grote afbeeldingen op je t-shirt te borduren. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan dan ook volledig je creativiteit de vrije loop laten. Dat is natuurlijk het mooiste aan borduren. Indien je je houdt aan onze tips hebben wij er dan ook alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met je borduurkunsten.

You may also like

Leave a Comment