Home Fashion Aanstaande mannen modetrends voor 2021

Aanstaande mannen modetrends voor 2021

by tessa
Modetrends-mannen-2021

Het sleurt ons mee

Mode, we hebben er niet allemaal verstand van maar we zien zeker om ons heen de veranderingen ervan. Mensen gaan zich hetzelfde kleden en stijlen omdat het trending is. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld flared broeken, coltruien en oversized tops. 

Waarom willen we eigenlijk in de mode zijn? Dat komt door het gevoel van erbij horen, als anderen het doen en daar positieve aandacht voor krijgen dan willen wij het ook. Ook door social media beïnvloed de mode ons, want als een iconisch persoon zoals Kylie Jenner een bepaald kledingstuk draagt, dan zal die kledingstijl als een kettingreactie doorgegeven worden.

Mode lente zomer 2021

In de zomer willen we natuurlijk korte mouwen want die temperaturen blijven maar stijgen lijkt het. De beste t-shirts voor mannen zullen eenvoudige ronde hals shirts zijn in voornamelijk wit, pastelkleuren en grijs. Een casual look dus. Qua korte broeken zullen we veel chino’s voorbij zien lopen, vrije hoge broekspijpen en een strak model. Met een zonnetje erbij gaan we ook weer zonnebrillen gebruiken en die zullen we zien met smalle metalen monturen, vermoedelijk zullen de oversized brillen wat verminderen

Mode herfst winter 2021

Deze winter gaan er weer een hoop interessante kleuren verschijnen, kleuren zoals bruin, donkerblauw, groen en grijs. Uiteraard blijven ook basiskleuren zoals wit, grijs en zwart in de mode. We zullen voor de koude dagen vooral veel truien en coltruien voorbij zien komen in de bovenstaande kleuren. We krijgen voor de nette heren onder ons ook een mode sticker op de zogenaamde ‘overshirts’ , dit is een soort mix tussen een overhemd en een jas. We merken dat dit een nette winter wordt want ook colberts en pakken blijven gewild, zelfs gemaakt van eens stretch stof. Voordeel daarvan is dat ze ook minder kreuken, altijd netjes dus! Als beste jeans voor mannen in de herfst passen bijvoorbeeld grijze erg goed bij de stijl die we gaan aannemen!

Als we het over schoenen hebben dan hebben we het deze winter al een beetje meegekregen, Chelsea boots. Perfect matchend met de kleuren die deze winter populair worden. Een stylische schoen die je onder veel outfits vlekkeloos kan fitten.

You may also like

Leave a Comment